tiistai 12. tammikuuta 2010

ehtoolla

No niin, tämä oli tilanne seitsemän korvissa. Hiottu ja kokoonliimattu sohva, kaksi tuolia ja pöytä sekä lisäksi hiottu yhden kalusteen osat.
Tässä samat kamat pintakäsiteltynä. Sutaisin niihin saunasuojaa, sävy on Lämpökäsitelty puu :) Mietin värikauppaan lähtemistä, mutta tuo saunasuojan sävy on oikeastaan kaunis, vaikkei kuvasta välitykään. Yhtään en tiedä, ottaako lakka siihen kiinni, mutta lakkaan kalusteet huomenna ja kiinnitän pehmusteet.
Peilin ja sivupöydän osat on myös maalattu kertaalleen, liimaan ne huomenna kasaan ja otan kuvan.
Huh, mikä homma. Koko ilta meni ihan huomaamatta. Koirat nukkuivat lorvarin lattialla ja kävivät välillä mörköjä karkottamassa. Mun piti mennä tänään saunaan, muttei sitä nyt enää. Huomenna kokouksen jälkeen sitten.

Kuvat on huonoja, maidossa liottaminen ei parantanut kameraa yhtään. Pitäisi varmaan panostaa parempaan vekottimeen.

2 kommenttia:

Varma kirjoitti...

Oletpa ollut todella ahkera. Tuolla vauhdilla valmista saattaa syntyä jo tänään. Oma iltani meni todellakin uuden blogin luomisessa. Huh ja hoh... En siltikään saanut sitä vielä ihan valmiiksi. Katsotaan koska tulee uusi inspis päälle sen suhteen. Odotan innolla näkeväni valmiit kalusteesi.

Piu kirjoitti...

Tämä päivä on mennyt ihan tarkkaan työtyössä, enkä ole vielä edes käynyt kurkistamassa, miltä eilen värjätyt kappaleet näyttävät.
Se Minimaailman tilaus ei tullut vieläkään! En ikinä milloinkana enää tilaa sieltä mitään. Takuulla en.