perjantai 26. maaliskuuta 2010

rahaa menee, kevät tulee

...vaan ei tuu paketteja. Onko posti lakossa?

Oon nyt keväthuumauksessa tilannut laatikkokaupalla nukkekotitavaraa. Ne on kaikki juuttuneet jonnekin postin uumeniin. Tietty ne tulee tiistaina, kun mun pitää mennä sorvaamoon aamuvarhain ja sit väsyneenä eikun lähde uudestaan kirkolle. Mutta en valita! Ainakaan paljon.

Neiti Sievänen palautui käyttööni tänään. Hömelön lainavekottimen jälkeen oma kärry tuntui sähäkältä. Tultiin kotiin että lumi pölisi:)

Keskiviikkona sain kutsun sairaalaan leikkausvalmisteluja varten. Labraa, röntgeniä ja haastatteluja. Illalla myöhään huomasin, että kirjeen alareunaan oli präntätty: varsinainen sairaalaantulopäivä on 26.4. ????
Aamulla sairaanhoitaja vahvisti, että heiltä oli vissiin jäänyt kertomatta mulle leikkauspäivän siirto viikkoa aikaisemmaksi. Joo-o. Uskaltaakohan sinne lainkaan mennä sorkittavaksi.

Tyhjensin nukkekodin, jotta voin viedä sen huomenna uudelle omistajalleen. Ihan kamalasti siellä vieläkin oli pikkutavaraa, joita pakkasin pieniin pusseihin. Tuli kiusaus nakella kaikki yhteen isoon pussiin, mutta kun ajattelin semmoisen perkaamista joskus myöhemmin, kaivoin esille helmeilyssä tyhjentyneitä pikkuriikkisiä minigrippejä.

Koska odotusta kestää ainakin yli viikonlopun, puran energiaani ikuisuusprojektiin eli villatakkiin. Etukappaleet ovat jo kainaloiden tasolla. Olenkohan oikein erityisen hidas? Vaikka onhan takissa kokoa, mullehan se tulee...

Ei kommentteja: