lauantai 20. maaliskuuta 2010

osto ja myynti liikkeellä

Tai oikeastaan toisin päin, sillä tässä olisi nyt talo myytävänä. 6 huonetta ja ullakko. Hinta vaivaiset 150€.
Talosta on jo lähes muutettu, vain muutama kaluste on jäljellä. Sähkötarvikkeet, eli muuntaja, jakoripa jossa sulake ja katkaisija sekä pistorasiat saa mukaan hintaan 30 €. Eli huomattavan edullinen tarjous.

Olimme tänään nukkiskurssin jälkeen Turussa Kädentaitomessuilla. Ihmetytti taas, miksi nimi on Kädentaito- kun esillä on ainoastaan valmiita tuotteita. Tarvikemyyntiä oli vain lanka- ja korupuolella, kaikki muu oli tuotemyyntiä.

Helmiliinalta ostin (en voinut olla ostamatta) "muutamia" nauhoja. Kuva ei kerro totuutta niiden kauneudesta, mutten nyt ehdi tsuumailla enempää. Nämä esiintyvät täällä seuraavan kerran valmiina koruina. Ehkä. Lisäksi hankin valmiita hopealenkkejä. En ole aiemmin käyttänyt valmiita, vaan tehnyt itse. Saa nyt nähdä, voiko niitä käyttää mihinkään.

Silkkialpakkalankaa itselleni ja Baby Merinoa Taaville. Ah. Kuva taas valehtelee värit, varsinkin tuon Taavin paitavärkin, joka on sellaista maitokahvin väristä.

Lähikuva silkkivillasta ja - Tadaa! - kinnasneula! Hieno!! Kun vielä oppisi sitä käyttämään...

Ainoat nukkekotikokoiset tavarat löytyivät latvialaisten keraamikkojen pöydästä. Pieniä kannuja ja ruukkuja.

Päivä oli mukava, vaikka nyt onkin hieman tuskaista. Mutta ei surra, onpahan tekemistä vähäksi aikaa. (niin kuin siitä olisi ollut puute tähänkään asti)

Nuo korukivet tai kivihelmet ovat NIIN ihania, etten voi ainakaan kahteen päivään laittaa niitä laatikkoon. En tiedä voinko edes nukkua. Niiden pitää kuitenkin odottaa aika tovin, ennenkuin otan ne työn alle. Sitten toipilasaikana vasta.
2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Ihanaa....sulla on ollu varmaan ihana reissu!! Miksi myisit nukkekotisi!??? Kinnasneulaamisesta...viimeinen Kotiliesi -lehti..siinäkin on jotakin ja sitten googleta!! Osaan kaksi mallia neulaamisesta eli neulakinnastekniikalla tehtyä ohjetta...jälki ei ole vielä ok, mutta 2 tekotapaa olen opetellut (12 on kuulemma olemassa). Opettelin siksi toisenkin...tai se tuli vahingossa, heh, pakko tunnustaa. Mutta ihan rentouttavaa tekemistä. Mullakin on tapana rikkoa ostamani helmet ja sitten tehdä niistä jotain muuta. Menen lauantaina Tapuin lankataloon ja aion muuten ostaa samaa lankaa kuin sinäkin, sitä missä sulla on se puuneula kii.

Piu kirjoitti...

Usko vaan, tuo talo on liian pieni... mun huusholliin ei mahdu kuin yksi, joten oli ostettava tarpeeksi iso. Uudessa on yhdeksän huonetta:)
Mun pitää tuon kinnasneulani kanssa mennä taitavan ystävän luo saamaan lähiopetusta, kun millään pääse alkuun netistä löytyneiden ohjeiden perusteella, vaikka yleensä olen etevä seuraamaan ohjetta.
Nuo helminauhat ovat ihan raakamateriaalia, siimaan pujoteltuja. Mutta niistä tulee kyllä hienoja, kun yhdistelee kristalli- ja hopeahelmiin ja ketjuihin.
En ole uskaltanut vielä sinne Tapion nettipuotiin, mulla on nyt niin paljon kutomista odottavia lankoja. Mutta jotain vihreää tekisi mieli... Tuo lanka on ihanaa, oi kun se olisi syksyllä valmis pusero!