keskiviikko 28. lokakuuta 2009

kehitystä

Eilisestä sukeutui lopulta mukava päivä. Tuskin olin tuupannut marmatukseni tänne, kun Keskimmäinen soitti ja sain kyseltyä tarvittavista laitehankinnoista. Oli muutenkin mukavaa jutella hänen kanssaan.

Sen jälkeen soitti lääkäri, ja lupasi kirjoittaa yksin tein kahden viikon sairasloman. Vastineeksi lupasin hätyyttää sairaalaa ja kiirehtiä korjausleikkausta. Säästyn ainakin yhdeltä sorvaamoreissulta.

Puhelinlaitoksen miehet ilmaantuivat vasta puoli kolmelta, ja vetivät vain narun alas pylväästä. Tulevat kohta uudestaan ja tuovat sen sisälle asti.

Iltasella istuimme lorvikamarissa projektin parissa. Työryhmäämme kuuluu lisäkseni Varma ja Runontekijä. Teimme pienen koerakennuksen, ja hyvä oli, sillä jouduimme kokeilemaan useampaa tapaa ennenkuin sopiva löytyi.
En rupea tässä esittelemään tarkemmin projektiamme, mutta pienikokoista rakentamista siihen liittyy. Mahdollisesti kerron joskus enemmän, miten se nyt alkaakin sujua.

Oli ehdottoman virkistävä ilta. Mulla oli tietysti mittava puhepatoutuma, joka purkautui illan mittaan. Viikko yksinäisyydessä aiheuttaa kyllä hirveän tarpeen puhua kaikesta ja koko ajan. Olen hyvin kiitollinen kanssakärsijöilleni, kun olivat niin pitkämielisiä.

Tuollainen yhdessä puuhaaminen on rattoisaa. Keitimme teetä Porin Matin päällä, ja meillä oli oikein kakkukestit: puolikas täytekakkua, eikä yhtään lautasta. Onneksi kakkulaatikko oli iso, jokainen lusikoi omalta kulmaltaan:)

Lupasin tehdä projektia varten tarvittavat laskutoimitukset ja miettiä tarvikehankintoja. Aivan pakko on hiukan kokeilla joitakin toteutustapoja, jotka tulivat mieleeni, kun yöllä kääntyilin vällyissä. Ei oikein löytynyt sopivaa kulmaa jotta olisi voinut nukkua.

Taavin housut eivät eilen edistyneet lainkaan. Jospa tänään osaisin rauhoittua hiukan niidenkin parissa.

Ei kommentteja: