perjantai 30. lokakuuta 2009

ei olisi kannattanut

Jos joku löi vetoa pinkoodimiehen puolesta, niin hävisi. Kävin kirkolla ja tulin onnellisesti kotiin ilman, että kukaan otti yhteyttä. Soitin sitten itse ja kyselin pinkoodin perään, ja lopulta sain ohjeet luoda itse sen koodin.

No, se meni sitten hyvin ja sain vähän töitäkin tehtyä.

Tänään sitten posti toi tilaamani kamppeet ja siinä onkin sitten päivä vierähtänyt. En ole mikään osaaja, mutta aikani viriteltyäni piuhoja sain aikaiseksi jonkinlaisen sisäisen verkon, langattoman siis. Olen vähän epävarma sen toimivuudesta, mutta ehkä jälkikasvu ilmaantuu kahville ja tarkistaa vähän kytkentöjä.

Tässä on vielä lähdettävä kauppaan, en tietenkään älynnyt eilen ostaa koko viikolopun muonaa. Ja tarviin uudet kumihanskatkin :)

Tuossa viritellessäni johtoja ulkona on ollut varsin vaihteleva sää. Ensin paistoi aurinko, sitten satoi lunta ja hetken päästä vettä, ja nyt tuntuu taas pakastavan. Aamulla olikin liki yhdeksän pakkasastetta. Toivottavasti tiet eivät jäädy ennenkuin pääsen takaisin kotiin, mulla ei ole nastarenkaista tietoakaan. Jossain varastossa lienevät.

Oikein hyytävän hämärä pyhämiestenpäivän aattoilta, pitänee sytytellä ulkotulia jo tänään. Kesänaapuri näkyi olevan mökillään, ehkä kaupunkilaisetkin pääsevät paremmin tunnelmaan täällä sysipimeässä.

Tämä langaton kotiverkkoyhteys on sen verran nopeampi entistä, että saatan vielä iltasella tuupata näkösälle kuvia tältä syksyltä. Muistleuksia näin ttalven kynnyksellä.

Ei kommentteja: