maanantai 31. toukokuuta 2010

jatketa sikkiäst vaa

Tänä oltti ystävän kyyril kirkol. Ajattelin, et jos ei ihan kaikki lai konstei saman päivän. Ja hänel ol aikka.

Menin hiuka etuajas ja kävin kokeilemas pari vekotint kuntosalin pualel. Miäl olis tehny rehkit koko repertuaar läpitte, mut satus hiuka järkki mukka. Vattlihaksi rääkkäsin ja semmost ylävartalo kurmotint. Hiuka vaa ja välil leväte.

Sit pääsinki jälles savikääresse ja lopuks heilutetti kontti. Valehtelissi, jos sanoissi et jumpatti, sill et kyl see on viäl kaukan. Mut heiluti konttian hiuka sinn ja vähä tänn, kyl se siitäki vaa kippiäks tule.
Ny sovitti jumpparin kans, et otan eine ussemi troppi ja pistän ain välil kylmähautte persse al, enkä kimaroitte tuskissan turhanpäite. Kyl tosi onki, et jos olen koko aika kippi ni ei tul kuntoutumisest mittä. Täyty hyväksy vaa, etten ol enä iha nii nuari milt tuntu peilin kattomat.

Ilma on ollu kaunis tänä, on viäläki. Tuul on hiukan kylmä, mut tarvittek istu pahimas ploosas. Sirenpuska ruppeva kukkima tosa paikas, tuaksuva jo. Miäl on paremp ko eilä.

Saa nährä onk huame.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Täälläkin aurinko paistaa ja säätikkuni on niin ylhäällä komeasti kuin olla voi ja saattaa...mutta tuulessa on tuulahdus kylmää. Istuin eilen töitten jälkeen siellä lasitetulla parvekkeella ja siellä oli lämmintä kuin hiekkarannalla, avasin yhden lasin ja otin aurinkoa! Mukava lukea, että sinnikkäästi jumppautat itseäsi, vaikka se sattuukin. Mutta hyvä susta vielä tulee!!Priimaa susta tuloo!

Piu kirjoitti...

Semmonen säätikku munkin on saatava. Jos laitan sen tonne lorvikamarin ikkunanpieleen, niin näen sääennusteen tuvan ikkunasta ja ohikulkijoilla on kauhistelemista, että mikä säädytön värkki sillä siellä on...:) Priimasta en tiedä, mutta jos edes talouslaatua tulisi. Ja tuleekin, ellei herra ylilääkäri ole mokannut.

tiuku kirjoitti...

Upea säätila meillä, toivottavasti teilläkin. Mulla alkaa toi vanhuus tuntua jo vähän joka puolella ja peilissä katsoen vielä enemmän. Suututtaa vietävästi, kun ei kykene olemaan enää niin notkea kuin nuorena ja soreana. Pitäisi kai aloittaa myös jotenkin kuntouttamaan itseään. Laiskuus vain vaivaa liikaa.

Piu kirjoitti...

Joo kuule, vaikkei enää nuoruuden suorituksiin kykeniskään, niin jonkinlaisen lihaskunnon ylläpito on tarpeen. Huomaan sen nyt.
Onneksi kuntoilun voi aloittaa koska tahansa, ikinä ei ole liian myöhäistä. Aloita pienesti, vaikka kuinka vähän ja mielellään jotain hauskaa.