perjantai 21. toukokuuta 2010

konevoimal vaa

Pääsin eilä ystävän kans kirjasto ja samal reisul pysätti konekaupas. Piti vaan katto, milt semne ajettava ruaholeikkur näyttä, mink mainos ol aamul tullu postis. No, näytt see, ja näyttä viäläkki, ko seiso tual pihal.
Ystävä meinas, ete hän vissi uskal enä viär munt mihenkkä, ko mää saan ain tuhlatuks kamalaste raha.

Ei kyl menny hukka nämä rahat, vaikk malli onki kallemp ko see, mitä kattoma mentti. Sain jo hiuka kokeilttu kui se pelittä, ko ystävä pit krykist vaari ja kattel päält, etten aja nurin. Pahuksemoine vekotin, olen tainnu taas haukat suun täytte. Ei se ol lainka nii helppo milt se näyttä, ko kunna puutarhurit ajele kirkonkylä suuri tasassi numikoi. En ol älynnykkä, kui jessukse epätasane mun pihan lopultakki on.
Lisseks mää ajelen ko Räikköne: koval vauhril ja neulasilmkäännöksil. Kone kallistele ja munt pelotta.

Eli nyy tarvita paljo B-vitamiini ja ussema opettelukertta, kyl sit ruppe sujuma. Ja tarvita myäs joku lapiomiäs taikk -henkilö, joka tasottele pahimmat töyssyt ja teke lopultakki ne kaua sit suunnitellut istutusaluet, ete mun tarvit joka puska ympärs pyäri ko piirleikis. Mene pääkin pyäräl.

Muuto asiat o hyvi. Kontt o eine paremp ko eilä, enkä enä hyvi usse kiroill tätä kykenemättömyyttän. Saunan tarppes olisin, ja ajattelinki koitta tänä lämmittä vett saunan paras. Jos se onnnistu tulema sopivaks, voin sit koitta lämmittä kiuastakki ja pääsen kylpemä. Kaik on siit kiines, onk siäl tarppeks vett kannettun.

Nyy täyty menn kokeilema, mill tavall sais krykät pysymä ihmevekottime kyyris. Ja ruvet leikkama voikukki lyhkäsemmäks. Otan puhelime föli, et jos onnistun kaatuma niittokonen kans ni voin soitta jonku nostama ylös jälle. Hiuka munt hirvittä, mut elämäs täyty oll jännityst kans.

4 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Tulipa kerralla aikamoinen jännitysmomentti. Krykät kyydissä huristat kuin Räikkönen konsanaan. Vähän oon kattee tost ajokist. Mutta pidä sinä hauskaa ja NAUTI, kun voikukat katoavat pihasta.

Piu kirjoitti...

Juu kiitos, mun lettini sojottaa jännityksestä ja vähän vauhdistakin suoraan taakse, kun kurvailen pihalla. Arvaat varmaan, että koirat sekä rähisevät että pinkovat karkuun:)

tiuku kirjoitti...

Toivottavasti olet pysynyt putoamatta ajokkisi päällä. Sohvi osoittautui meillä taas kerran lauman pomoksi ja tulokaskin jättää hänet rauhaan. Veretön taistelu tietysti käytiin, kun citykoira luuli kaikkien kissojen juoksevan karkuun. Sähinää, murinaa ja tassulla iskuja ilman kynsiä ja asemat ovat selvillä.

Piu kirjoitti...

Olen pysynyt kyydissä, mutta jalka kipeytyy sen verran, ettei ajamisesta tule vielä mitään.
Arvasin että Sohvi pomottaa uuden koiran. Kiva kun rauha kuitenkin säilyi.