perjantai 5. joulukuuta 2008

Outoja ilmiöitä

Onkohan liikenteessä muoteja tai trendejä? Vai mistä ihmeestä on kysymys, kun säkkipimeällä tiellä liikkuu autoja aivan ilman valoja? Eikä ole kysymys yksittäisestä tapauksesta, tänä aamuna tuli vastaan jo neljäs täysin valoton auto parin viikon sisällä. Tykkääkö ihmiset elää NIIN vaarallisesti?
Edellä ajavaa ei oikein usko valottomaksi ennenkuin ohitettuaan näkee taustapeilistä ettei siinä todellakaan ole valoja. Vastaantulevaa ei edes näe ennen kuin on kohdalla ja sitten on myöhäistä vilkutella. Voiko tämä olla sattumaa vai ilmiö vai yrittääkö joku tuntematon taho viestittää, että olen muuttumassa näkymättömäksi?

Outo ilmiö on myös se, että olen vihdoin kyennyt saamaan itsestäni irti tämän blogin vaatiman energian. Voidaan myös epäillä, onko se sen arvoista. Tuskin, mutta niin kauan kuin itselläni on hauskaa, aion jatkaa.

Illalla olen menossa mieskuoron konserttiin naapurikaupunkiin. Sitten pysyttelenkin tiiviisti kotona sunnuntaihin asti. Muuten pienikokoiset koiraeläimeni unohtavat minut ja joudun kesyttämään ne uudestaan. Vietettyäni koiruuselämää koko lauantain voin kohtuullisen hyvällä omallatunnolla livahtaa joulukonserttiin sunnuntaina.

Ei kommentteja: