maanantai 8. joulukuuta 2008

Nihkeää maanantaita

Miten voikin viikko käynnistyä näin hankalasti. Huoh.

Aamulla pieni lumisade hyydytti kanssa-autoilijat ajamaan kuuttakymppiä. Taisi taas talvi yllättää autoilijat. Keli oli kyllä aivan normaali talvikeli, ja joinakin aamuina on paljon huonommissa olosuhteissa päästelty kuin viimeistä päivää. Mutta tänään siis hipsuvarpaat liikkeellä.

Postitin kummitytölle nimpparikortin. Toivottavasti se lähtee normaalivauhdilla ja on huomenna perillä. Tein kerrankin aivan aihepiiriltään poikkeavan kortin, enkä sotkenut nimipäivää jouluaiheilla.

Koirat lähtivät eilen aamupäivällä frisööriin, so. trimmattavaksi. Vanhempi menee ensi lauantaina näyttelyyn. Pääsimme siis jouluostoksille ilman huonoa omaatuntoa. Lähikaupunkiin on avattu aivan ihana eläintarvikeliike, oli tavaraa ja valikoimia kahdessa kerroksessa. Sinne palataan vielä ennen joulua.
Tietenkään en voinut ohittaa lemppariliikettäni, ja sain sieltä joululahjan ennakkoon. Uusi syötävän ihana alusasusetti ilahduttaa itseni lisäksi myös lahjan antajaa. Sydänlämpöiset kiitokset vielä kerran :)
Kuten tavallista, sovittelu vei ihan kamalasti aikaa. Olen jotenkin kummallisesti kokoonlaitettu, ja vissiin vielä oikein kronkeli, kun joudun sovittamaan lähes puolet liikkeen valikoimasta ennenkuin löydän sopivaa käytettävää. Sankarini on oikein kärsivällinen, mutta itselläni välillä alkaa keittää. Ja myyjäparat, toisaalta ostan aina kalliimmasta päästä, toisaalta olen hankalan valikoiva ja työtä teettävä asiakas. Eivät kyllä näytä väsymystään, jos sitä jolloinkin esiintyy.

Kävimme kaikenlaisissa pikkuliikkeissä ihailemassa kauniita tavaroita, mutta eipä paljon kertynyt mukaan. Kahvilla piti käydä lempparikahvilassa, ilman ei voi kertakaikkiaan lähteä kotiin.

Illalla tuotiin kaksi sievästi trimmattua koiraa. Pikkukoira trimmattiin ensimmäisen kerran, ja kolmannes koirasta katosi reissussa. Nyt se näyttää taas pentukoiralta ja on kerrassaan siisti ja sievä. Oli osannut käyttäytyä hienosti, aivan kuten emonsakin. Kelpaa niitä nyt näyttää, vaikka kävisi kirkonkylän raitilla kävelyllä.

Ei kommentteja: