maanantai 10. elokuuta 2020

viikon aluksi

 

Sateenvarjot tervehtivät taas työviikon aloitusta. Maan parhaaksikin mainittu kenkäkauppa Alina on luullakseni tuon ripustuksen taustavoima. Iloisesti heiluvat varjot jo toista kesää Uudenkaupungin Alisella kadulla.

Ryhdyin myymään kiinteistöjä:

Olisi tarjolla komea nelikerroksinen talo pienessä rantakaupungissa osoitteessa Kirkkokatu 10.

Vähän haikea luopua tuosta, olenhan sitä tehnyt jo kymmenen vuotta. Rahallisesti sen myymisestä tulee tappiota runsaasti, mutta se pitänee laskea harrastuksen hinnaksi. Toivon että se tuottaa jollekin vielä yhtä paljon iloa kuin minulle.

Tänään on muutenkin suurten ja vähän pienempien muutosten päivä. Jälkimmäisiä edustaa hiustenleikkuu. Kummityttöni on viime aikoina huolehtinut asiasta, ja nyt hän on saamassa vauvan ihan näinä päivinä. Lupasi vielä leikata, kun ei kuulemma tunnu missään, raskaus.

Evääksi otin vadelmia. Pitää nauttia niin kauan kuin kotimaisia saa tuoreena.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Voi harmi sentään, miten harvoin täällä blogistaaniassa tulee oltua!! Olipas hieno juttu tuo sateenvarjojuttu!! Vadelmat ovat muuten mun lempimarjojani! En syö muita marjoja, en puutarhasta en metsästä. Vain vadelmia!

Piu kirjoitti...

Jep, mulla on venynyt käynnit ja kirjoittelu lähes kokonaan. Jospa nyt lähtisi taas uudelleen käyntiin.
Vadelmat on mulla kakkosmarjoja, mun ykköset on kirsikat. Olen syönyt niitä tänä kesänä jo kilokaupalla. Ainoa huono puoli on se, ettei kotimaisia kirsikoita saa mistään, turkkilaisilla mennään.