keskiviikko 28. marraskuuta 2012

lopu alkku

Nyy se sit on tosiasi: olen juur irtisanottu. Töis täyty ol vuare loppu saakk, sit ei enä tarvita.

Mun tul itku ko allekirjotin paperin. Ei se ollu esimiähellekkä helppo kattel mun tihrutustan, mut mikä meijän autto.
Ny täyty vaa asettu ja ajatel, et ko täst luavun ni saan jottalai muut tilal.
Olis ollu parempi ko olis saanu jäärä kotti koht. Nyy o vaara et on hiuka synkiä tunnelma juur joulun. Tiärän et synkistelen eikä munt ilahruta mikkä jouluasiat niinko yleensä.
Mut toisaaltas: mul ei ol suuri tarppei ja semse asiat, mikkä on mul tärkkiöi, on enimmäkses ilmassi taik melko halvoi. Niinko esimerkiks kirjasto. Ja puutarha.
Kävin heittämäs kolmetoist päivyri jätelaval. Niis olevi tiaroi en enä tarvitte.

Oltti eilä Runonkirjottajan kans Walon talol hiuka siivomas. Meijä on tarkotus pittä harjakaise ens sunnunta, tarjota lihasoppa kaikil, ko on ollu talkkois ja töis näin vuasin. En lainka ol viäl miättin, mitä puhelen, mut jottan täyty sanno kiitokseks.
Huamine päiv mene ympärisönsuajelun neuvottelupäivil Turus ja perjanta-ehtost lähren Pori teatteri. Viikoloppu kulu Waloasiois ja ens viikol o sit uuret päivät elettävän.

Ulkon sata lunt. Saa ruvet valittama liukkaut ja raskai lumitöit ja muit elämä hankaluuksi. Tule hiuka vaihtelu tähä viuramisse. Eres.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi harmi, ei oo mukavaa tollanen, mut toivotaa ny yhes sitä sitte, et olis parempaa tiedos.

vilukissi kirjoitti...

Ei oo lopu alku vaan uuden alku!Vaikka tuntuukin, että on lyöty halolla päähän, niin usko pois...kun takana oleva ovi sulkeutuu, niin jo on edessä päin oleva uusi ovi tai ikkuna raollaan...sitä ei vain vielä huomaa! Tuntuu varmaan sutsa, että helppohan mun on huudella, mutta usko pois, täällä vanhaa kokemusta sen verran, että jonkin loppuminen on aina uuden alku. Nyt ekaksi nautit siitä, että teet rakastamaasi joulua hissun kissun alulleen. Elämä kantaa, rakas ystäväin.

Piu kirjoitti...

Mulla on kuulkaa jotenkin semmoinen odottava olo. Utelias, että mitähän tästä nyt tulee. Varmaan jossain vaiheessa tulee ahdistuskin, mutta toistaiseksi on ollut vain vähän alakuloinen olo. Niinkuin olisi alkamassa jokin uusi jakso, niinkuin tietysti onkin. Ennen toukokuuta ehtii tapahtua vielä vaikka mitä.