lauantai 12. kesäkuuta 2010

kamera löyrys

Löysin kameran ja otin koht Sohvist kuvan. Se o nii miättiväise muatone, eikä uskois et sill o juur ollu mahroton hepuli. Ko valla sata ja tuule, ni me olla sisäl ja piäne elukan tarvitte purkka enerkiatas juaksemal sisäl mun vanh täytetty sukka suus. Taikk pöllyttämäl petiäs pisi tuva laattia. Taik repimäl äitetäs poskvilloist niin kaua, et äit hermostu ja rähise.

Kaikki konstei Sohvi on tänä kokeillu mont kertta, ja ain vaa riittä virtta. Ulosmennes sen täyty joka kert käyr tarkistamas, et kanatarhas on kaik talles. En tiär mitä ne mahtava Tyynen kans puhella, mut ussen siält kuulu Tyynen piänt kotkotust ja sit koht Sohvi tule pois ja hänt heilu.

Ulkon ei ol ny saanu kunnollissi kuvi, lorvikamaris kuvasin mut nee on toises plokis. Nikkaroisi hiukan kalustei koten muuhun pysty, ja meinan viäl mennä jatkama samal ko lämmitän sauna. Ton tuulen tähre ei telkkarist näy mittä, et sen pualest voi rauhas puuhata lorvaris.

Tuul repele kaik sireninkukkase ja paisko niit erelläs. Mut kyl sare vaa on tehny hyvä, meil ol jo niin kuiva puutarhas. Ruusu ova ruvenn kukkima. Tuul viä niittenki tuaksu mennesäs, mut kerkke niit viäl haistelema. Ko tua tuul tost tyynty ni otan kuvi.

2 kommenttia:

Olga kirjoitti...

Meil oli kans kauhia tuuli. Ja televisio ja nettiyhteys pätki. Puutarha on päässy suht vähillä vahingoilla tähän asti. Haluan nähdä ja näyttää kun alppiruusut oikein alkavat kukkia!!!

Piu kirjoitti...

Voi, mun alppiruusut on jo kukkineet! Ne pukkaavat jo uutta kasvua, ja pitäisi konkata nyppimään kuihtuneet kukat, että tekevät nuppuja ensi vuodeksikin. Siinä onkin taas jännitystä elämään kun menee sinne kivikkoon kompuroimaan :)