keskiviikko 12. tammikuuta 2011

haasteellinen päivä

Nappasin Vilukissiltä haasteen:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten heidän täytyy luvata kopioida tämä haaste omaan päivitykseensä ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista tehdään itse ja toimitetaan vuoden 2011 aikana. Lähdetkö mukaan?"


Tämä on kuulemma helppo nakki, valmista tulee kuulemma tuosta vaan :DD
Mutta lupaan saada aikaiseksi viisi käsityöksi laskettavaa tänä vuonna ja luovun niistä.
 
Kommentointia tämä ei estä, kerrot vaan ettet osallistu.
 
Härkäviikot ja reikäleivät alkoivat mun kohdallani eilen. Opaskurssilaisia oli tullut yksi lisää joten se näyttää nyt valoisalta. Tänään pääsee taas puuhailemaan grafiikan pariin ja lauantain miniatyyritkin on jo suunniteltu.
 
Kun tässä syksyn mittaan on kaikenlaista vähennetty, niin nyt on taas aika vähentää painoa. Jokavuotinen ryhtiliike ruokapöydässä on enemmän kuin tarpeen. Tässä ei kaivata lonkkavaivojen lisäksi vielä polvi- tai muita kremppoja. Mutta mitään jauhopussikuuria ei tänä vuonna ole luvassa, hyh. Vieläkin puistattaa.
 
En ole muistanut täällä mainitakaan, että yksi ikuisuusprojekteistani tuli jonkinmoiseen päätökseen viikonloppuna: kannoimme nukkataloni sisälle, salin nurkkaan. Sivupalkista löytyy, Kirkkokatu 10:n kohdalta. Nyt on hiukan lässähtänyt tunnelma, kun ei oikein pääse kalustamisen kanssa alkuun eikä ole kovin paljon enää rakenteluakaan. Yhden huoneen parketti tosin on kesken ja keittiön ruokakomero on vielä vaiheessa. Ja kuten aina remontin tai rakentamisen yhteydessä, myös joitakin lattia- ja kattolistoja puuttuu.
 
Lopuksi viikon lintuhavainto: eilen kirkolta tullessa tiellä istui pyy. En ajanut yli, vaan se lensi tienvieren koivuun ja killitti sieltä autoani. En ole ennen pyytä nähnyt, en puussa enkä pivossa. Joskus vuosia sitten oli lintulautani alla peltopyy, mutten sitäkään ole sen jälkeen nähnyt. Taitavat olla vaikeasti havaittavia tai harvalukuisia otuksia molemmat.

6 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Haasteessa mukana! ;D

vilukissi kirjoitti...

Hei vaan, täällä mä. Yhdenlainen pyy. Pyitä ei kyllä kovinkaan usein näe...olet oikeassa, enpäs ollut asiaa ajatellutkaan. Puussa en ole koskaan niitä nähnyt!!! Painonpudotus...ikuisuusprojekti...pelkkä ajatuskin väsyttää.

Piu kirjoitti...

Minz: mainiota! Kerrotko osoitteen vai pudotanko postilaatikkoon työmatkalla?
Vilukissi: Väsyttää niin, ja saa kaiken herkun näyttämään houkuttelevalta. Mulle tulee vielä jossain vaiheessa kauhean murheellinen mieli. Mutta silti on pakko, tai multa hajoaa vielä polvetkin.

tiuku kirjoitti...

Käsityöt eivät ole hanskassa, joten en rohkene tarttua haasteeseen. Toivottavasti tulee kivoja vaihtoja. Ja kiitos pukkauksesta, painoin kurssin enteriä.

Piu kirjoitti...

Tiuku: Hieno juttu! Et tule katumaan, sen voin kokemuksesta sanoa.

Minz kirjoitti...

Ai niin, se osoite. Laitatko samalla muuten omasi, kiitos! =D Meiliin birgit.hiironen @ suomi24.fi - yritin löytää sun sähköpostia blogista, mutten ainakaan löytänyt...