keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

suvisadetta

Tänä on satan hiljalles pitkin päivä. Semmost mukava suvisarett, mikä kasta mut ei tee pahojas.


Kanatarhas oltti nälkässi. Vein kauroi ja suklaamuffinssin.
Jos Tyyne viäl muneis, vois munis oll erikoine maku. Ole syättän heill kaurate ja soijarouhe lisäks suklamuffinssei, leippä, mansikoi ja tomaatei. Ei hee ol ronkelei, ainaka viäl,  mul ei vaa jää mittä kunnollist ruantähret heill annettavaks.
Muffinsist tais varist mureni kalliol ko Sohvi nii nuale huulias.
No nii ja eik sit mennä tuppa, me kans syäräis?

Koirat on kamali tursakkei, mut ens viikol saara trimmaukse molemma, sit on taas eine siistemppi turkiksi.
Muut ei tänä ol tapattunukka. Nährä.

7 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Heh! Vai muffinssei kanoil. :) Me just laste kans täsä praatattii, et muutama kotkotti olisis kiva pihal kans saara - jos sit jokune yllätysmunaki tulisis, ku meil niit tuntuu ain kovastepaljo menevä. Isäntä vaa ei ol näitte "lisälemmikkie" kannal yhtää. Ylipuhumist siis riittää viäl tulevilki vuasil...

Ja nautiskellaa kesäsatteist, niit saisis tulla lissääki!

jerikonruusu kirjoitti...

No nyt se iänikuinen ongelma selvisi, minkä vuoksi jotkut kanat munivat ruskeakuorisia munia... suklaamuffinssit ;o)

Piu kirjoitti...

Minz: San muut, kui voi sarettaki kaivata? Suasittelen kyl kanassi, niit o hausk seurata. Ja ko ei pir mittä tehotaloutt, ni heijän kansas pärjä vähemmälläki vähril.

jerikonruusu: kaikel on syys ja selitykse, ko vaa tule ajatelleks:)

tiuku kirjoitti...

Kyllä sopivat nuo muffinssinnokkijan ihanasti pihapiiriin. Niitä on mukava katsella. Täällä ei noita sadepilviä ole näkynyt, vaan kastelukannua on täytynyt kantaa edestakaisin. Kivoja matkakuvia aikaisemmassa postauksessa.

Piu kirjoitti...

Niin mielelläni päästäisin ne kuopsuttamaan vapaasti pihalle, mutta Sohvista ei ole takeita, eikä toisaalta Ukkokukostakaan. Voisi tulla kiivas yhteenotto, vaikka molemmat ovat ystävällisiä otuksia.

vilukissi kirjoitti...

Mullei oo yhtään kanaa, ny ne pysyiskin parvekkehella, kun siälä on lasit! Lentelisköhän ne vai osaasivakko pysyä terv.tarkastajalta piilos? Mä haluaisin ruskioota munia! Kananmunia.

Piu kirjoitti...

Heh, hyvä ko tarkensit:) Pysyis ne siäl mut pirässivä aika mekkala, nii et kyl saisit terveyssyynäjä kylä. Sun täyty vaa sipulankuaril färjät muni ettäs saat ruskioi.