keskiviikko 30. marraskuuta 2011

kuvapäivityst

Ny ko kaik on kunnos ja emo penikoines voi hyvin, voin julkasta pari kuva vastsyntyneist:
 Nämä on siis otettu viime torstain, ja Sohvi ol viäl hiukan tokkuraine leikkaukse jälkke.
 Täsä näky värierot hyvi. Keskel o "normaalfärine" poika, mist tule ison punane niinko äites. Varsinki oikkianpualine flikk o valla harma, polkuanturakki on kirkkanpunase :) Ei ol tiatto mink färiseks tua muuttu ko vanhene, mut olletikki jonku sävyseks punaseks kumminki.
 Täsä on vaihrettu paikoi. Sohvi o väsyn ain vaa. Ei eres salamavalo jaksan kiinnosta.
Tämne hausk pakkaus orottel et tultais hakema uutten kotti. Norfolkinterrieri poika ja nii touhukas veitikk. Ett usk, kui pehmi otus se ol pirellä :)
Hiuka hänt pelott hypät noin korkkia este yli. Mut ko nostetti lattal, ni sit sai housuntrompu kyytti. Mahto olla uus kotoväki ilone, ko sai noin herttase pikkase. Ja kyl hänes sissu kans oli ja pikkust murina.

Mene viäl kuus-seittemä viikko ennenko nua yläkuvie pennu ovat täsä vaihes. Sit o Sohviki jo koton ja saa uutt ihmeteltävä.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi mahoton kun on ihanii tollasset pienokaiset. Onnee ny vaa emänn...koiralle, emännälle ja isännälle.

Piu kirjoitti...

Kiitos! Ne on kyllä söpöjä. Varsinkin toi norfolkki oli ihan syötävä.

Minz kirjoitti...

Oijoi! Pentukuvat pitäs kiältää lail! =D Ittel ku pruukaa kuume jylläämähä, ku puuttuu meilt se näyttelykoira. Kissistä sellast ajatelttii aikanas, mukku sikaripunkkioireilut tul ja vei turkin, ni täsä sitä sit ollaa. Neljä ihanaa tassuttajaa ympäril, muttei yhtää näyttelyihi viätävää... Mut ehkä viäl joskus. Toiveis eletää.

Sohvil enerkkiaa hoitaa upeit pentujas ja pennuil kasvuvoimii! Mahtaa ihanalt tuntuu taas, ku koiruli palaa tän rojektij jälkkee taas kotio. =D

Piu kirjoitti...

Voit uskoa että odotan Sohvia kotiin. Vaikka luotan kasvattajaan kuin itseeni, tuntuisi silti paremmalta jos voisin olla paikalla kun toisella on vaikeaa. Iso helpotus oli kuulla, että kaikki on hyvin.
Koiranäyttelyt on varmaan mukava harrastus. Tosin se vaatii aikamoista reissaamista mutta tuo kyllä vaihtelua arkeen.

Olga kirjoitti...

Onpas teil ehtiny olla ramatiikkaa, mut hyvä, et kai o ny kunnos!!! Ja Sohvi jaksa imettä.

Mää myännä, et mää ole ni kissaihmine, et muu piänte koirapentuje kuva ei hetkauta suunta tai toise :D Täl hetkel mää näe Sohvi äireenä joka imettä, mist seeki mahta johru..

Piu kirjoitti...

Heh, san muut! Toivottavast voit hyvi.
Munt ei haitta lainka, vaik muut ei tykkäis mun koiristan. Olen ne ittiän varte hankkin, riittä ko mää tykkä niist. Mut tykkän kyl kissoistaki, ja kanasist ja lamppaist ja lehmist ja...