keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Väliaikatietoja

Tulin kertomaan, että elän ja porskutan, vaikkei se tänne asti ole näkynyt. Koska kuvien tuuppaaminen tänne näkösälle kestää jonkunmoisen hetken eikä onnistu edes sorvaamon koneella, vaan pitäisi virittää oma tuohon viereen, saatte odotella otoksiani tovin.

Kaikenlaista eestaas-häppeninkiä on menossa, mainittakoon nyt nukkiskurssi, jonka olen luvannut kevään kuluessa pitää ja joka vuoroin perutaan ja taas aloitetaan. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että astun kurssinvetäjän rooliin lauantaina, mutta se asia saattaa olla toisin jo sunnuntaina. Huoh.

Eilen piti vahvistaa aitoja kuin Kakolassa ikään, kun Sohvi alkoi alvariinsa karkailla porttien alta tielle seikkailemaan. Jos hiiri mahtuu oman päänsä kokoisesta raosta, mahtuu myös sinnikäs koira semmoisesta. Siis oman päänsä kokoisesta, ei hiiren... Ja kun SiiriSofialla on melko pikkuinen pää, jouduimme käyttämään mielikuvitusta saadaksemme portit koiratiiviiksi. Kun niistä pitää kuitenkin voida kulkea. Samalla tarkastin koko aidan, ja eikös vaan taskulampun valo paljastanut kaksi ylityskohtaa puutarhan perällä. Nyt nekin on korjattu ja vankilassa rauhallista.

Viime viikolla hämmästelin liikennekulttuuria maanteillä, ja sen jälkeen olen joutunut vielä paljon hullumpiin tilanteisiin. Eilen esim. takanamme ajanut auto lähti ohittamaan vastaantulevan liikenteen ohituskaistalla, ja ajoi siellä koko kaistan loppuun asti. Onneksi muu liikenne oli tajuissaan ja vältyttiin onnettomuudelta. Sekä aamu- että iltarukoukset ovat enemmän kuin paikallaan kun päivittäin ajelee valtaväylillä.

Tulin aamulla puolinukuksissa keittäneeksi liian vähän kahvia. Onneksi on jo sopiva aika siirtyä sorvaamon keittimen ääreen. Kofeiiniriippuvuus on vakava asia, joka saattaa aiheuttaa ikäviä oireita, kuten raivokasta etuilua kahvijonossa.

Ei kommentteja: