maanantai 11. maaliskuuta 2013

mokamaanantai

Onko teillä usein semmoisia päiviä, jolloin jo aamukahvin jälkeen  tuntuu siltä, että kannattaisi mennä takaisin sänkyyn ja odottaa seuraavaa päivää? Mulla on tänään semmoinen.
Vaikkei kovin paha, niin kumminkin riittävän ärsyttävä. Tökkäsin aamulla hammasharjalla poskeen naarmun. En ymmärrä, miten se kävi, mutta onnistui vain. Nyt on kieli pyörinyt naarmussa koko päivän, niin että alkaa jo vetää leukaa vinoon. Huoh.
Rautakaupassa sohlasin korttipäätteen kanssa.
Kananmuna putosi ruokaa laittaessa lattialle, onneksi se oli keitetty.
Kahvimuki oli pudota ensin hyppysistä, sitten pöydänkulmalta ja lopulta se onnistui sukeltamaan tuolin alle, mutta oli jo siinä vaiheessa sentäs tyhjä.
Laitoin jalan väärään saappaaseen enkä ollut saada sitä pois (siis todella!!)
Äsken istahdin huolimattomasti keinutuoliin ja jymähdin persuuksilleni lattialle. Auts. Hetken tuumin, että jään siihen töröttämään loppuillaksi, mutta könysin kuitenkin jaloilleni. Lilli olisi kyllä tykännyt, että mamma istuu ja pitää häntä hyvänä.
Horoskooppi lupasi tälle päivälle jännitystä ja seikkailuja, mutta vaikka kävin ystävän kanssa kirpputorikierroksella, ei sitä juuri seikkailuksi voi sanoa. Jännitystä irtosi hipun verran ostoksestani: ostin jäätelökoneen (8€) vaikken ollut varma, toimiiko se. Siitä puuttuu toinen kulho mutta on muuten ihan kelpo peli. Ja ainakin tyhjänä se pyöritti sekoitintaan, kun kokeilin.
Nyt kulho on pestynä ja kuivattuna pakastimessa, huomenna voin kokeilla, toimiiko vekotin kunnolla.
Olen itsekin ihan hämmentynyt asiasta - jäätelökone!
Mietimme jo ystävän kanssa kaikenlaisia makuvaihtoehtoja. Marja-, hedelmä-, jogurtti-, suklaa- ja pähkinäjäätelöt pitää kokeilla ja mietimme, voisko  kokeilla mantelimassaa tai kuivattuja hedelmiä? Ystävä epäili, että lähiviikkoina syön pelkästään jäätelömasiinalla veivattuja eineksiä :)

Tunnen itseni vuoden turhakkeeksi...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mulla putoilee enempi tavaraa käsistä oikee hyvänä päivänä. ;DDD

Sari kirjoitti...

Kyllähän tuollaisia päiviä on meillä jokaisella ja jostain olen muuten lukenut, että naisilla tuo tavaroiden käsistä putoaminen liittyy jotenkin hormonikierron vaiheeseen. En muista mihin kohtaan, sillä välillä itsestä tuntuu, ettei mikään pysy käsissä koskaan...