torstai 7. huhtikuuta 2011

kuvapäivitys

Nyy täyty äkki lykät tän kuvi ko se siirtokapistus toimi. Jourusi lehrenteon takia kokeilema et pelak see ja see ol paremmal tuulel ja suastus yhteistyähö. Nyy sit laitan erelliste juttujen kuvitukse tähä väli:

 Tämssi annoksi pistelen pualen päivä aikka. Tämä o lohisalaatt.
 Ja täsä näyttä oleva kinkkuversio. Tosa on pual kilo ruakka ja sen pupeltamisse mene enemmä ko varttitunti.
Sit vähä nolo löyrös: Valokatkasija o vähä julma likane. See o akkunanpiäles hiuka piilos eikä ol osunu siivotes silmä. Onneks.
 Siskolt saattu hiano syntymäpäiväkassi sisältöines. Nimel varustettu kynä ja kännykkäkotelo, misä on kaks osasto. Kynän paketis väitetti, et olen voimakas ja arvostan rauha, taik jotta sinne päi. Kiitoksi kival siskol!
Ja viimätteks mun voimajuaman, kaakaokahvi, siskolt saarus muumimammamukis. En siihen kyllästy, vaik joka aamupäivä juan tomse saavillise.

Muuto eletä kylmi kevässi päivi. Lumi sula aika vauhti, vaik trekoolis onki viäl paksu hanki. Krookukse orottava aurinkko ei saava nuppus auki ja tiaise tekevä pessä. Linnusiämeni ja koirankakkoi o joka paikas.

Tiäki ruppe koht olema sula nii et saa vaihta suvirenkka neiti Siäväsel. Ja kattoremontt o eristynny: muurmestar lupas tulla, ko vaa saan hänel hanslankari. Semse mettästykses mene joku aik, kaik tähä mennes kysyty ova jo ollu tyällistetyi. Mut kyl joku luulis löytyvän.

Semmost tänä.

Ai nii, Lilli käve neuvolas ja meil oroteta täll kertta ainakin kaht penikka. Kaks näys ultras, voi oll enemmänki. Kiva! Hän voi hyvi ja paksuste, muttei ol lainka vitsikkäl tuulel. Semssi ne orottava mammat tuppa olema.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Onnea Lillille ja sullekin! Sitä se kevät teettelee! Ihana valokatkaisija, aivan tunnen hyppysissäni, miltä se tuntuu sormissa ja mikä ääni siitä kuuluu! Ääniä lapsuuden kotoa.

Piu kirjoitti...

Kiitos :) Joo, tuo on nóita mun huushollin uusia katkaisijoita. Vanhemmat on sellaisia mustia posliini/pakeliitti-versioita. Sota-ajalta vissiin, kun meille laitettiin sähköt. Kiva naksahdus kuuluu molemmista.