keskiviikko 8. joulukuuta 2010

pikkast vaja valmis

Eilä ol kaunis päivä. Olin kyl aika pettyny, ko avasin kuvat konel, sil et kuvi ottaes aurinko paisto, mut kuvas sitä ei näy.

Tua kökö tosa keskel puska juures o mun kissapatsan, mink vein räkätinpelotukseks suvel. Hän o ain enne istun trapul oven viäres ja ny on niin tyhjä muatost ko katt istuki trekoolis.

 Tämä näkymä ei muutu. Vähemä lunt ko viime talven, mut enemän ko suvel.
Ja siin hän ny on, mun siävä ylellisyyslaitoksen. Voitteks kuvitell: laura lopusiva keske. Kävin tilamas kymmenkunt lautta lissä ja muutama trapui varte. Sunnunta jatketa taas.

Kui voi vastusta näin pali? Eikä meijä suvus ol kettä Iisakki eres...

Olen virittän ny ehtoste joulvaloi akkunil. Ajastimien kans syttymä ja sammuma sama aikka. Ans katto kui onnistus. Yks kellokoneist o semne, etei se pysy ajas. Se eristä taik jätättä ja sitä saa ain oll rukkamas. En ikä muist mikä se niist on, enkä kyl tiär mitä sil tiaroll tekisinkä, ko en kumminka raskis heittä sitä menemä.

Lisseks mul on hiano kirkas valoverkko suures katajas sauna nurkal. Se on kaunis. Taik molema on, katajaki ko latva on korkkemal ko saunan rästäs.

Muuto onki ollu taas tavaline tyäpäivä.

3 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Komiasti on seinät saaneet ladotuksen pakkasesta ja lumesta huolimatta. Hyvältä tuntuu, kun valmiiksi tulee. Itsekin pitäisi tässä ryhdistyä ja ripustella niitä jouluvaloja. Jotenkin vaan tuntuu ettei sitä itteään varten viitsi vaivautua vai laiskottaakohan se vain liikaa.

vilukissi kirjoitti...

Kaunista ja siistiä jälkeä syntyy! Teillä on lunta enemmän kuin mulla täällä, näyttää oikein mukavalta! Olen huomannut,e ttä jos miettii, mitä laskuja vielä tulee, niin niitä tipahtelee tasaiseen tahtiin...ajattele sinä nyt positiivisesti, että valmista on, valmista on, vamista...niin se auttaa!

Piu kirjoitti...

Tiuku: tuo puhdas lautaseinä on niin kaunis, että nyt tuntuu pahalta ajatella sen maalaamista. Keväällä on kuitenkin tarkoitus keitellä maalia. -ja kuule, ittelleni ja koirille minäkin jouluvalot laitoin. Kenelles muulle?
Vilukissi: Totta, sitä toimitetaan mitä odotetaan. Sitä paitsi kun lakkasin hermoilemasta, alkoi tuntua että valmista tulee juuri sopivalla vauhdilla. Lunta on juuri sopivasti, talvinen tunnelma muttei ihan siperia-.