perjantai 3. huhtikuuta 2009

perjantai-iltaa

Olen viettänyt illan katselemalla puutarhakirjoja:


Englantilainen puutarha:



Skandinaavinen: (vahingossa tuli valittua suomalainen)



Ja se toinen suomalainen:




On rentouttavaa selailla kirjoja ja ihailla toisten hienoja puutarhoja raskaan viikon jälkeen. Ulkona olisi ollut tekemistä omassakin trekoolissa, muttei nyt jaksanut.


Jälkikasvu soitti ja rupateltiin niin, että oli jäädä piirakka paistamatta. Ostin nimittäin aitoon martta-henkeen valmiin piirakkataikinan, ja se odotteli tuossa pöydällä innokasta leipojaa.

Siitä tuli kyllä kaunis. Ottaisin siitäkin kuvan, mutta apparaatin akut joutuivat lataukseen.

Lupasin joskus aikaisemmassa postauksessa ilahduttaa teitä kuvilla Tasmanian tuholaisen edesottamuksista matto- ym. alueilla. Tässä olisi pari:


Matto on valssannut kiikkutuolin kanssa kunnes on uuvahtanut?

Tovin tarkasteltuani näitä jäännöksiä tulin siihen tulokseen, että silppu on vielä aamupäivällä muodostanut ruokaohjelehdykän. Sohvi on kuitenkin tykästynyt enemmän näihin postimerkkikokoisiin resepteihin, joten multa jäi kokeilematta nämä sapuskat.

Parhaillaan vähäkoira tyhjentelee mahalaukkuaan pitkin tuvan lattiaa. On tainnut löytää ulkoa taas jonkin herkullisen kalmon, joka on pitänyt hotkaista ravitsemuksellisesti tasapainotetun ilta-aterian peräruoaksi. Koiraeläinten herkut ovat välillä yököttäviä, varsinkin kun ne puklataan melkein villasukalle.

Ei kommentteja: