sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Touhuhattu päässä

Viikonloppu on ollut varsin antoisa. Miten voikin olla niin, että kun oikein saa touhuta omaan tahtiinsa asioita joista tykkää, viikonloppu tuntuu viikon mittaiselta?

Ei haitannut vaikka satoi, sillä tein kaikenlaista siivousta ja järjestelyä täällä sisällä. Kohta kuitenkin tekee mieli aloittaa puutarha- ym. pihatyöt, ja sitten ei taas jaksa raataa sisällä.

Olin jo aamulla niin reipas, että tein muutamia kylvöjä. Siemenet olivat kaikki ylivuotisia, mutta olen toiveikas.


Laatikossa näkyvät vaaleat pilkut ovat samettikukan siemeniä. Tykkään pistellä ne yksitellen riveihin, silloin taimien kouliminen on paljon helpompaa.

Ja tietenkin palkitsin itseni kupillisella kahvia ja palalla sitä kaunista perjantai-illan piirakkaa :)
Kahvitauon jälkeen aloin siivota. Hyöh kuinka nokiset ikkunat olivat. Nyt on kuitenkin ikkunat pesty ja tuvassa puhtaat verhot. Vein loputkin matot pois, ehkä kuitenkin laitan joitakin riepuja pääsiäiseksi.
Illansuussa lähdin kirkonkylään kulttuuriseuran kokoukseen. Fillarilla. Kävimme talolla mittailemassa ja suunnittelemassa keittiö- ja wc-tiloja. Päätimme ensimmäisten talkoiden ajankohdan ja joitakin muita akuutteja asioita. Ja tietysti alkoi sataa. Kuinkas muuten, kun kerran oltiin walo-asioissa liikkeellä. Kastuin kotimatkalla likomäräksi, vieläkin on hiukset kosteat.
Saa nähdä, miten jäykkä olen huomenna moisen urheilusuorituksen jälkeen. Onneksi tällä viikolla ei ole muita menoja kuin yksi lautakunnan kokous.

Ei kommentteja: