keskiviikko 18. marraskuuta 2020

uusissa maisemissa

 

Muutto on ohi. Ollaan lenkkeilty ihan uusilla poluilla jo runsas viikko.

Marraskuun päivät ovat lyhyitä ja sumuisia, joten tavaroiden lopullinen järjestely vie aikaa. Päiväsaikaan pitää yrittää ulkoilla mahdollisimman pitkään, että tulee edes vähän pirteämmäksi. Iltaisin tekee mieli makeaa, kun väsyttää eikä oikein osaa vielä rentoutua uudessa kodissa.


Muutto meni hyvin ja nopeasti, eikä vahinkoja tapahtunut. Ainoastaan WCn puhdistusaine on hukassa, en ymmärrä mihin olen sen piilottanut. Eiköhän tuo löydy ajan mittaan, eipähän ainakaan ole hapantuvaa sorttia.

Jouluvaloja pitää suunnitella, toisilla on jo parvekkeet valaistuna. Tai kausivaloiksi niitä nykyisin kutsutaan. Minä olen toistaiseksi tyytynyt polttamaan kynttilää.

Aamulla vein kassillisen tavaraa kirpputorille. Luulin saavani kootuksi ison määrän myytävää, mutta ei sitä tullut kuin kaksi kassillista, jotka näyttivät säälittäviltä isossa loosissa. Kunhan nyt kelpaisivat jollekin.


 Kirppiskamoja kootessani löysin laatikosta vanhoja päiväkirjojani ja naureskelin 14-vuotiaan vuodatuksia. Sisko ja serkku olivat käyneet huoneessani ja repineet seiniltä kaikki Suosikki-kuvat ja piirtäneet niihin. Mokomat, aion ottaa siskon uudestaan tilille tästä koiruudesta.

Lisäksi olin kirjoittanut seikkaperäisen kuvauksen ensimmäisestä Ruisrockista, jossa olimme kaikki kolme päivää. Joku Hannu oli NIIN ihana....

Tällä menolla en saa näitä tavaroita järjestykseen ennen joulua.


Ei kommentteja: