torstai 29. lokakuuta 2020

vilkasta elämää

 Joinakin päivinä asiat kasaantuvat ja tuntuu kiireiseltä kuin ennen töissä ollessa.

Vaikka elämä on hidastunut, nämä sumapäivät tuovat siihen vähän vipinää.

Aamulla pesin koneellisen lakanapyykkiä kun näytti että sen voisi kuivattaa ulkona. Päivä on ollut poutainen, joten oletan riepujen olevan melko kuivia kun haen ne narulta.

Sitten lähti työ/vierashuoneen sohva uuteen kotiin. Nyt sen saattoi jo luovuttaa, kun välittäjä kävi kuvaamassa huoneet myynti-ilmoitusta varten. Aloitin myös pakkaamisen, sohvan paikalle työhuoneeseen mahtuu monta laatikkoa siististi.

Illalla on kaksi kokousta peräjälkeen. Toivon totisesti että nämä alkavat olla viimeiset laatuaan.

Tässä välissä ehti käydä sähkömies korjaamassa lämminvesivaraajan ja eläinlääkäri soitti Sohvin hammashoidosta. Näin paljon ei ole tapahtunut koko kuukaudessa kuin nyt tämän päivän aikana.

Lokakuu on mukava kuukausi, värikäs ja usein lauhakin. Pidän kovasti myös marraskuusta, sillä silloin tulevat esiin hienot keltaisen ja ruskean sävyt. Vasta marraskuussa monet tien varren heinät kellastuvat ja näyttävät kauniilta ruskeita pajun- ja koivunvarpuja vasten.

Ja välillä näkyy yllättäviä väripilkkuja ihan pyörätien  reunassa.


Sohvi pääsi trimmauspöydälle viime viikolla. Ensin pestiin ja kuivattiin ja sen jälkeen ajeltiin turkki siistiksi. Koko hommaan meni puolitoista tuntia.


Sohvin ikäistä koiraa ei tällainen amatööri voi kerralla tehdä valmiiksi, vaan pesun, kuivatuksen ja trimmauksen välissä pitää olla pieni lepotauko.Siitä huolimatta vanha rouva oli rättipoikki operaation jälkeen. Ruoka ei maistunut enää illalla, piti vain saada nukkua.

Viikonlopun metsälenkillä sitä ei enää vaivannut mikään.


Ei kommentteja: