torstai 22. lokakuuta 2020

vaikea ihminen

 Sain vihdoin aikaiseksi antaa asunnon myynti välittäjälle. Ajattelin, että se käy helposti kun ilmoitus on jo valmiina, kaikki tiedot selvillä ja kuvatkin otettu.

Väärin ajateltu. 

Välittäjä haluaa otattaa ammattikuvaajalla uudet kuvat, tekee uuden ilmoituksen ja aikoi pyytää uudet paperit isännöitsijältä. Ja minä maksan tietysti tämän kaiken. Huoh.

Papereista eli isännöitsijäntodistuksesta, tilinpäätöksestä ja energiatodistuksesta en suostunut maksamaan toista kertaa ja pienen vääntämisen jälkeen sain pudotettua siitä summasta pois melkein puolet.

Kuvaaja tulee ensi viikolla ja lupasin siihen mennessä siivota nuukasti. 

Sitten olisi pitänyt kertoa, paljonko minulla on asuntolainaa ja missä pankissa. Mukavana ihmisenä kerroin kyllä pankkini, mutta sitten kieltäydyin kertomasta laina- tai muistakaan raha-asioistani, kun en ymmärtänyt, miten se liittyy asunnon myymiseen.

Tunnelma hieman hyytyi, mutta siitä päästiin lopulta eteenpäin. Vähän kovalta välityspalkkio tuntui, mutta allekirjoitin sopimuksen yhtäkaikki. Laitoin ehdoksi että ennen joulua pitää päästä muuttamaan, mutta se ei tietystikään ole pelkästään välittäjästä kiinni. Saas nähdä, kuin käy.

Sohvi pitäisi pestä ja trimmata. Se on homma, jossa ryhtymisrajoitteisuuteni ilmenee voimakkaimmin. Karvanaama kyllä on tottunut eikä pistä hanttiin, mutta siihen menee ihan mahdottomasti aikaa ja huusholli on hetken ihan mullin mallin.

Pitää hakea trimmauspöytä varastosta, varustaa sen vierelle tarvikkeet ja pestä ensiksi koko eläin. Sen kuivaamiseen menee tunti, kun se ei yhtään tykkää kuivaajasta. Ja kun sitten ruvetaan trimmaamaan, ollaan jo molemmat ihan poikki eikä Sohvi jaksa enää seistä. Joudun nostamaan sitä takapuolesta että saan peräpeilin ajeltua.

Mutta ei auta, kyllä siihen on nyt ryhdyttävä. Saan muutakin ajateltavaa kuin ruoka. Muistan nyt, miksi tuo ruokapäiväkirja aika nopeasti jää pois käytöstä.

Sen täyttäminen pitää ajatukset koko ajan ruoassa ja syömisessä, mikä on sekä tylsää että raskasta. Vaikkakin erittäin terveellistä, hetken aikaa.

Minäkö trimmauksen tarpeessa?Ei kommentteja: