torstai 21. marraskuuta 2013

sohjoista

Jee, nyt sitten on satanut lunta. Tai ihan loskaa se oli, vetelää roiskuvaa hyhmää.
Eli ei kovin kivaa.
Ei sentään ollut liukasta, mutta muuten ikävää.

Mistäpä muusta sitä valittaisi kuin säästä. Kaikki muu on kohdallaan.

Paitsi että hammaslääkäri on tilaamatta. En koskaan muista sitä silloin, kun ajan voisi varata. Muuna aikana se on jatkuvasti mielessä. Hampaastani lohkesi pala ja nyt kielenpää on ihan ruvella, kun sitä pitää pyörittää siellä hampaankolossa koko ajan. Pitää kohta kirjoittaa kämmenselkään, että muistaa.

Olen edelleen ihan koukussa Ruotsin miljunäärifrouviin. Se on ihan seinähullu ohjelma. Madamet on vähintäänkin erikoisia, ellei peräti vinksahtaneita. Maisemat on kyllä kauniita, autot komeita ja koirat sieviä. Mutta naiset siis melko sekopäisiä. Viimeisimmässä jaksossa yksi teki laulun toisesta joka tietty vetäisi herneen nenään. Hitonmoinen huuto puolin ja toisin. Eikä mulla ole parempaa tekemistä kuin tapittaa sitä. Niin että kuka se sekopää olikaan..?

No, huomenissa sentään sivistän itteäni korkeakulttuurin parissa ja menen oopperaan. Jotakin sentään.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Kamalan kiirusta aikaa, mutta pakko tulla katsomaan, mitä kirjoittelit! Mäkin olen valtavasti koukussa samaan ohjelmaan kuin säkin ja tunnustan, että katson myös Miamin kauniita naisia, ne ovat niin niin...voi voi, ihanan riiteleviä. Tunnen itseni aina tosi normaaliksi, kun katson edellä mainittuja ohjelmia. Mutta koukussa olen! 3:s poika tuli mummalle!