keskiviikko 25. tammikuuta 2012

hualenpitto?

Ole istun täs kone viäres ny jo tunni. Hiuka tyätöit ja hiuka plokilukemist. Tulin tähän ko Takkupää läks ja ykskaks huamasi et päiv valkentu akkunan takan, mut ei ol ihmekä ko katto kello.

Mut ei mun pitän teil ajankulust puhella, ko iha muist asioist.
Sain joku aik takasi kirjen sairalast. Siin ol lähete labra ja kaks kyselykaavaket. Saattes sanotti, et mul o v. 2005 asennettu metalline liukupinta lonkkanivelesse ja ko tämste liukupintojen kans o joillaki ollu hiuka onkelmi, ni potilasturvallisuure takia kaik liukupinnotetu kutsuta tutkimuksi, vaik sairala ei ol asentanukka juur niit onkelmallissi pinnottei. Ensiks verikokkel, myähemi makneettikuvaukse ja poliklinikal.
Lisseks kehotetti täyttämä kyselykaavake ja ottama se mukka tohtoril tulles.

En oikken tiänny mitä olissin ajatellu.
Tosi on, et mul laitetti metallipinnote, oikken titanist, ja seeki, et se tehti vuan 2005. Mut heilt o jääny huamamat, et se pläkkipeltipinnote kulus puhki kolmes vuares ja vaihretti keramikkasse v. 2010. Et see siit potilasturvallisuurest.

Olen niin pirulline ihmine, varsinki näin ko o kovaste huan jakso ollu jo piremmä aikka, et meinan menn tutkimuksi ja orotta, kosk he huamava itte, etei mul ol enä sitä DelMonte-nivelt.
Ja ellei he sitä huama, ni mun tarvitte vissi tehrä tutkimuspyyntö jonnekki, sil et joku roti täyty pittä ihmiste ronkkimiseski. Joskus käy miäles et piän rahallinen korvaus voisis oll paikallas, vaikkei se terveyt palauttaiska.
Täytin sit sen kyselylomakkeki. Taik molemma. Ensiks nykyhetken mukka ja sit kahre vuare takase tilantte mukka. Eikä niis ol ero ko yks pykälä. Mun on siis olemisen kohentun hyvi hiuka.
Ja ny on sit tua leikkamaton nivel ruvennu risama kokoaikkasest. Se särke yät päivät ja on kippi istu sit taikk makka. Hiuka hirvittä ajatell et see tarvitte leikat lähitulevaisuures.

Nyy lähren kuitenki sin verikokkel. Ja ehtost sutima munsterjelmi. Jottan kiva sentä mailmas.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kyllä jatkuva jäytävä kipu on sitte rasittavaa ja hermoille käyvää. Nauratti oikeen toi sun asenne siihen, etteivät oo huamannu et se joku on vaihettu keraamisee. Oikee asenne!!
Toivon kummiskii et saisit jotain helpotust noihi kipuihis.