tiistai 4. lokakuuta 2011

kukkuu

Nyy olen lennos taas! Synkistely on ohitte ja ole jälles oma ihana itten. Taikk semne tavaline, tylsä.

Kaikkeist ensimmäiseks: kiitoksi kaikil kannustavist ja ylösrakentavist kommenteist! Teijä(nki) ansiost olen selvinny tälläki kertta kaikest surkkeurest.

Siumenne sanote: kato on valmis ja näyttä pitävän vett toistaseks. Ei se juur kaunis ol, mut see voi johtu vaa siit, et olen nii lopen kyllästynny koko asia.

Töit riittä, otin viäl lisseks siunatu suure kirjotusurakan, mikä laitta istuma täsä konel kaike kykenemise äärirajoil. Se on tilaustyä ja tuatto mene suara lyhentämättömän kulttuurseuran tilil. Mun talkoopanoksen o viimeaikoin ollu heikolaine, koitan täl taval korvat raaka voima.

Nukkekotti olen tehny taas hiljalles ettipäi, mut en ol sitäkä ploki päivättän lainka.

Keskviikkosi taiteilen koko ehton. En ol hiukkaka taitelline mut orotan innol et pääsen sutima maali kankkal. Saa nährä, olenk enemä remprant vai pikasso?

Tein tänäpe syvällise huamio ystävyyrest: hyvi ystävi tarvita mones, mut kirpputoril ja miksei muillaki ostoksil he ova välttämättömi. Puale hauskurest tule siit, ko voi luattavaisest kyssy ystävä miälipiret josta erinomasest hankinnast ja tiätä, et toine paneutu sihe ja sano juur niinko olet toivonukki. Et "ost vaa, see sopi sul" taik et "eik sul ol jo tomne?" Sitä paitt kaksil silmil näke enemä ko yksinäs.

Karvanaamakki voi hyvi. Jos kaik mene lailes, ni meil o jälles penikoi marraskuu loppupualel. Sohvin piräis olema hiuka sinnepäi. Ans katto ny.

5 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Voi ku ihana kuulla susta! Älä kato kattoon, ei niin nokka pystyssä saa kulkea, pääasia nyt, että pitää vettä. Luen sujuvaa murrettasi, kokeilin äsken lukea ääneen sitä, niin enpäs varsin osannutkaan. Pitääpä treenata sitäkin, on se niin pehmeää ja nättiä murretta. (omani ei tod.ole pehmeää ja nättiä)Muista sitten laittaa maalauksiasi blogiinki...saamma päättää kumpi taitelija soot.Uskon, notta oot piulainen. (älä vain tuki sanan väliin r:ää)

Piu kirjoitti...

Hahhaa, kyllä mä joskus aika sarvipää olen:)
Mulla tuppaa olemaan ihan sama ääneenlukemisen kanssa: murteen rytmi ja painotukset ei osu kohdalleen, varsinkaan itämurteissa joihin on vähemmän tuntumaa. Sun murteesi on tuttua Helmi-tärin puhumaa, se joinkin sujuu ko vähän tapailee ensin.

Sari kirjoitti...

Onnittelut katon valmistumisen johdosta ja oman voinnin paranemisesta!
Niinhän se on, että kaikki vaikuttaa kaikkeen!

Unknown kirjoitti...

Voi kuinka mukavaa, et oot taas selvinny huonost ajast. Semmosset on nii tylsii ja epämukavii.
Mun Vaimol tollassee auttaa: Menolistica.
Mukavaa päiväjjatkoo sulle sinne!!

Olga kirjoitti...

Teretulemast takasi :D ja ihanaa, että katto homma on ootrinkissa. Ja pentujakin tulossa, kohta sulla on vipinää!!