tiistai 13. huhtikuuta 2010

suuri helpotus

Tulin juuri sairaalasta. Olen niin helpottunut ettei jalat ota maahan. Se on aika mukavaa, koska olin koko viikonlopun aivan maassa, enkä nähnyt mitään hyvää tulevissa viikoissa, vaikka aurinko paistoi ja touhusin ulkona. Sen minkä nyt kykenin.

Olen terve. Siis niin terve että pääsen sinne leikkaukseen. Se ei ole aina ihan itsestään selvä asia.

Fysioterapeutin mielestä pärjään leikkauksen jälkeen kotona. Parempi kuulemma kotona kuin laitoksessa, jos vain joku kantaa vedet ja tuo kaupasta ruokaa.
Tätä pitää vielä vähän miettiä. Houkuttelee kyllä kovasti, koiratkin pääsisivät kotiin nopeammin. Mutta ihan hiukan arveluttaa...
Hieno juttu on myös se, etten tarvitse sen enempää apuvälineitä kuin viimeksikään, eikä liikkuminen tai istuminen ole rajoitetumpaa. Saan tehdä kaikkea, mikä sujuu ja heti kun koipi kestää. Tosin muistan kyllä, ettei se ihan niin paljon kestä kuin haluaisin ja lisäksi olen nyt huonommassa kunnossa jo mennessäni kuin viimeksi. Mutta siitä huolimatta!

Kyllä voi mieli vähästä virkistyä. Luulin jo, että mulla on yksisuuntainen mielialahäiriö, kun aina vaan veti maailmaa synkemmäksi. Voi että aurinko paistaa!

4 kommenttia:

Tiuku kirjoitti...

Kahden koiran ja yhden kissan vanhahkona yksinhuoltajana tutustuin blogiisi ja jäin sivuillesi lukemaan. Nukkekotikin näyttää niin ihastuttavan isolta. Sinne voi rakennella inspiraation mukaan. Kurjaa se liikuntarajoitteisuus leikkauksen jälkeen.

Piu kirjoitti...

Tervetuloa Tiuku! Mulla ei tällä haavaa kissoja olekaan, kun niille on vaikeampi saada hoitopaikkaa kuin koirille.
Nukkekoti on jäänyt nyt muiden kiireiden takia vähän vähemmälle, mutta heti jatkan kun aikaa taas ilmaantuu.

vilukissi kirjoitti...

Voisitko sopia vaikka kaupan kanssa, että tuovat tilattuna sapuskat kotiin, aivan keittiön pöydälle asti? Ne vesienkantamiset...siihen tarviisit varmaan naapuria tai otapas yhteyttää kuntaasi sos.toimeen, että jos saisit kotiin apua, muutaman kerran viikossa, jotka kantaisivat puut ja vedet ja mahdoll ne kauppa-asiatkin. Sillä hoitaahan sun pitää itseäsi, muuten menee hoito vituralleen. Kotona ei pääse se mielialakaan niin huonoksi.

Piu kirjoitti...

Joo, hyvä ajatus toi kaupan palvelu. Olin ajatellut kysyä, voisko sinne avata tilin, jotta ystävät voisivat tuoda sapuskaa, mutta kaupan palvelu olisi vielä parempi.
Musta tulee ihan sietämätön, jos tämä leikkaus epäonnistuu. Siks toipumiseen pitää satsata..