torstai 17. huhtikuuta 2014

lähdössä

Nyt kun on palattu kotiin, ja oltukin jo monta päivää, niin voi jo suunnitella uutta lähtöä.

Kas kun torppa ei olekaan enää kovasti myynnissä. Eikä mun asuntoanikaan kukaan tainnut ostaa, joten menen sitä katsomaan alkuviikosta.

Hiukan hirvittää, laskin on kovasti tarpeeseen.
Pitää miettiä ja laskea, kun olisikin nyt kaksi vaihtoehtoa tulevaksi kodiksi.

Toisella on hyvä sijainti, huonompi kunto muttei todettuja vikoja, muuta kuin kova hinta.
Toinen sijaitsee "väärällä" alueella, on hyvässä kunnossa ja halvempi, mutta kylppäri vaatii rempan kosteusvahingon vuoksi.

Molemmat syynätään, se on selvä. Pankin kanssa joutuu vähän keskustelemaan, mutta se ei liene pitkä jutustelu.
Kolmas vaihtoehto olisi ostaa naapurikunnasta numeroa pienempi residenssi, jolloin saisi viedä pankille päin ja elo olisi kevyempää. Ja ahtaampaa. Työmatkakin pitenisi.
Huoh.

Tässähän se päästäinen kuluu, ihmetellessä.

Iloista pyhänseutua teillekin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinullekkin toivottaa Viismummoista. Alussa kunto nousi hitaasti marraskuun aivoinfarktin jäljiltä, nyt on menty taas alamäkeä toista kuukautta. Jalat ei pidä, eikä pääkkykään toimi, selkää särkee, eikä lääkärillekkään saa kuin soittoaikoja. Sekin vasta loppukuusta. Että tälleen, kohta taas takaisin pyörätuolissa. Pitänee etsiytyä yksityiselle hoitoon, lottovoitto olis poikaa, kunhan edes aloittaisi lottoamisen.

vilukissi kirjoitti...

Voi sua pikkuista ystävääni!Anna ajatuksille aikaa, joku kerta tiedät, että joo,niin mä teen! Miten pöajon se sun työmatkasi pitenisi!?

Piu kirjoitti...

Viismummoista: No vähän ihmettelinkin mihin katosit, vaikken minäkään ole jaksanut usein kirjoittaa. Voi sua! Ei taida aikainen kevätkään piristää. Jospa se paraneminen nyt ottaa vain vauhtia ja kohta etenee taas. Lämpöisiä ajatuksia sulle täältä lähettelen.
Vilukissi: Vaikein päätös on tehty ja nyt mennään etiäpäin. Kävin katsomassa kahta, toisesta teen tarjouksen ja vielä löytyi yksi mahdollinen. Naapurikunnan halvemmista murjuista tulisi työmatkaa kymmmenisen kilometriä, joten ei oikein houkuta. Puolella pitenisi.