keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Tunnelmissa

Hyvää joulua, sehän jatkuu vielä.
Tänään on juuri se päivä vuodesta,  kun ei pueta ollenkaan vaan hengaillaan yöpuvussa hela dag.
Valvoin eilen perikunnan lähdettyä pikkutunneille asti, istuin salissa kynttilänvalossa lukemassa.
Tänään olen katsonut Viirun ja Pesosen joulupuuhia ja pelannut!!! uudella vekottimellani jotain farmipeliä. Olen kovasti huolissani kun rehunvalmistus kestää niin kauan ja ammut ovat nälissään...

Kuvat ovat tältä päivältä. Sisällä on kovinkin jouluista, mutta ulkona sitten taas ei.


Jos kesällä oli kuivaa, niin nyt riittää vettä. Pitänee olla tyytyväinen, kun lumi tulee juoksevassa muodossa eikä joudu lapioimaan. Kovat tuulet ovat siirtäneet pihakeinua melko kovakouraisesti ja se on joutunut rähmälleen aidan viereen. Mahtaako siitä saada enää toimivaa heijaria.


Sohville oli luvassa pitkiä kävelylenkkejä koko loman ajaksi. Edes pukin tuomat puuhalelut eivät riitä korvaamaan tätä pettymystä. Ongelmahan ei tietysti ole sää vaan mamman laiskuus. Mehän ei kuitenkaan olla sokerista, vai kuinka?
Kuvat on otettu tälläkertaa sillä uudella vekottimella, semmoinen valkoinen läpyskä. En osaa sillä vielä kovasti mitään touhuta mutta opettelen. Näitä postauksia on varmempi tehdä vanhalla konstilla, kunnes olemme läpykän kanssa tutustuneet toisiimme. Ja kunhan ne lehmät on ruokittu...
Kuvien huono laatu ei liene läpyskän vika, vaan ongelma on enemmän valossa. Tai sen puutteessa.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Miten voi olla hyasintti ja loppuasetelma pystyssä pöydällä??

Meillä ne olis jo tipautettu lattialle.

Piu kirjoitti...

Heh, Hertta on oppinut koirien tavoille: ei juurikaan hypi pöydillä mutta riekkuu sitten senkin edestä lattialla. Painivat Sohvin kanssa ihan olympia-tason otteluita :)

Unknown kirjoitti...

Meillä on just nyt vastaavat ottelut käynnissä. Matot ruttuun ja tavaraa putoilee lattialle.

Mukavaa Tapanin päivää sulle!