keskiviikko 10. elokuuta 2011

lomal

Kell on pual seittemä ja mää ole ollu ylhäl jo viirest saakk. Keitin kaffet ja ko lehrejakaja ol käyny ni istusi oikke pitkän kaava jälkke tuvan pöyrä viäres lukemas. Viimätteks täyti keskviikkoliitten ristiko.

Koira ova ihmeisäs, ko näi aikasi nousti enkä ol lährös minnekkä. Varmure vuaks ne seurava munt joka paikka ja vahtiva sivusilmäl eten rupp pukema kaupunkrytkyi yllen.

Tyämiähe saiva eiläehtost katon valmiks. Taikk nii valmiks et perjanta voi tyäpajalaise ruvet laittama huapa paikalles. Lupasiva tull sit viäl viimestelemä valmiks.

On se hyvä et meil o nettipalvelu, mist voi katto kaikkilai tarppelist. Niinko ny päivän sää.
Ilmatiätte laitokse mukka meil ei sara tänä. See o hyvä, sil et muuto olissin tullu toissen käsitykse ko käven ulkon: pohjosen pualelt tule must pilvi ja ilmas ol vett. Mut ei siis sara, see o jottalai muut kosteut.

Tul niim pimiä et tarvittis oikke laitta valo. Taikk menn uurestas nukkuma.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sehä o mukavaa et saivat pohjat kattoo tehtyy. Siit on sit hyvä jatkaa.
Aattelin ite aamul, et tänää en teekkä mitää raksal, lähen kirkol käymää. Mist toi koiruus sen tietää, ku en oo aamurutiineist poikennu milläätaval. Kyttää vaa jokast askelt. On sen pakko olla jotai muutaki ku vaa tyhmä eläin.

Piu kirjoitti...

Kyl ne pahukset vaan tietää. Joskus tuntuu, että ne tietää jo ennen ko itte on saanut päätettyä.

tiuku kirjoitti...

Tuntuupa mukavalta, että olet jo voiton puolella kattohommissa. Mukavaa lomaa koiruuksien kanssa. Onneksi lämpenee taas viikonlopuksi. Valoja tarvitsee lukiessa päiväpimeyksissä myös täällä. Ja aina se pimeys yllättää.