torstai 30. kesäkuuta 2011

kesäkuu pulkas

Kaikkete sattumuste jälkke kesäkuu loppu tosa paikas. Hiukan keske mun miälest.

Juhannus men hyvi. Meil ol piänet walosat juhannusjuhlat, iha yhtäkkiste kokkonkutsutu. Kiitos vaa Runonkirjottajal :)

Sen kunniaks sain siivotuks eine nuukemi, Takkupään avustuksel. Vaihri verhot ja pöytliina suvisemmiks.

Osti vihro sen uuren jääkaapinki, mitä ole suunnitellu jo kaua. Vanh ol vissi täyttän jo viiskymment vuat. Ajotus ei ollu paras mahrolline, sil et tämä uus on paljon piänemp ko vanh ja meil ol hiuka vaikeuksi saar kahreksa ihmise juhannussyämiset ja -juamiset pysymä kylmän. Kyl se onnistus mut ei ilma tuska.

Juhlimine alotetti katonpaikkamisel. Kaks viaraist tul hiuka aikasemmi ja kiipesivä Takkupään kans katol kiinnittämä pressu. Tuhanne kiitokse! Nyy ei enä tul vett porsto lattial ja voi jälles nautti sarepäivist.

Ensmäne lomaviikkoki tul piretty, lopu piretä elo- ja syyskuus. Käven Raumal ja Kontiol kahvil. Jihuu.

Eilän olin jälles sairalas uusis tutkimuksis. Tuloksi tule sit joskus. Terveks ei enä koska. Siit olen kuitenki kiitolline, et henkis olla, eikä iha vähäkä.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Juu, ei täs enää ittekkä terveitte kirjoihi pääse. Ilo on revittävä sielt mist saa. Mut kannattaa kummiskii, iloita.

vilukissi kirjoitti...

Eipä meistä terveitä enää saada. Tai kaipa olen ns.jollain lailla terve tänä päivänä (2 keuhkoveritulpp.takana ja sitten siihen jatkuvat lääkitykset, huono kunto, hidasta toipumista jne jne mutta kipuja ei ole.) Onneksi sullakin on elämänmyönteinen asenne! Mulla on samanlainen olotila, että kesäkuu karkasi ja loppui kesken, ei niin saisi tehdä. Minä aloitan loman puolessavälissä kuuta, pidän 4vk. Ensi vuonna onkin sitten elokuussa (lomat kiertävät, onneksi eivät ohi) Olet saanut paljon aikaiseksikin! Pidä susta huolta!!

Piu kirjoitti...

Partapappa: Ain on jotta mist voi oll ilone, vaik välil sitä joutu hiuka hakema.
Vilukissi: Keuhkoveritulppa ei olekka mittä leikintekko. Sää olet sitkiä naine, ain ilone ja reipas. Tulen sunt helssama markkinoil elokuus.