perjantai 27. kesäkuuta 2014

piilevää innostusta

Viimeinen työpäivä alkamassa, sitten lomailen muutaman viikon.
Paitsi että käyn toimistolla heti ensi viikolla it-tapaamisessa ja toisen kerran katsastamassa uudet toimitilat.
Muutakin ohjelmaa on jo kertynyt.
Olisi ihanaa lähteä jonnekin vähän kauemmas muutamaksi päiväksi, vaihtaa maisemaa. Vaikka saaristoon. 
Eilen mulla oli ensimmäinen siivouspäivä täällä uudessa kodissa. Vaikka purkamattomia laatikoita on vielä paljon, kävi siivous huomattavasti nopeammin ja vaivattomammin kuin ennen. Mikään paikka ei kipeytynyt eikä mitään jäänyt siivoamatta siksi, etten kyennyt. Pieniä asioita, mutta olen kiitollinen.
Viikonlopun ohjelmaan kuuluu yhdet avajaiset, taidenäyttelykäynti, pihan siivousta ja kirjakaapin kokoamista.
Pikkuruinen puutarhani pitää laittaa kokonaan uusiksi. Väliaidat on nyt vaihdettu ja kunhan vielä yksi kamalan ruma aidanpätkä on purettu, teen pläntille uuden suunnitelman ja aloitan.
Pääsen taimikaupoille! Ihanaa, maltan tuskin odottaa. Tosin ilo on lyhytaikainen, sillä entisen puolen hahtaarin sijaan mulla on nyt puolen aarin puutarha. Mutta puutarha kumminkin.
Hetken vielä kestää ennenkuin saan tänne kuvia. Olen hukannut sekä kameran että kuvan siirtoon tarvittavat kaapelit. Mutta uskokaa pois: erilaista on kuin ennen.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi kuinka hauskaa!!

Sari kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Kyllä on tärkeää pystyä tekemään asioita niin, ettei heti satu tai työn jälkeen ole pitkään kipeänä. Asunnon vaihto oli varmasti siis oikea päätös. Ja kyllä pieneenkin pihaan saa paljon mahtumaan kun oikein asettelee. Ruukkuja ja amppeleita lisäksi niin kaunista tulee!